Arkivfoto/Distrelec

Wartacz blir nordisk salgssjef hos Elfa Distrelec

Elfa Distrelec har utnevnt Leif Wartacz til å lede den nordiske salgsorganisasjonen som regional salgssjef. Wartacz tar over ansvaret til sin forgjenger Karin Kruger, med viktige konti som dekker Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Med lang erfaring i elektronikkbransjen, en grad innen elektronikk og som innfødt danske bosatt i København er Wartacz en ideell kandidat til stillingen. Wartacz hadde inntil nylig en ledende stilling i salgsorganisasjonen til Maersk, og har tidligere hatt en rekke ledende stillinger hos Farnell element14, sist som regional salgsdirektør for Norden.

Leif Wartacz. Foto: Linkedin/privat

Wartacz gleder seg til å vende tilbake til elektronikkdistribusjonsbransjen, og har planer om å utnytte sin tidligere erfaring og kunnskap om bransjen for å utvikle Elfa Distrelec ytterligere i hele regionen i 2019.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Elfa Distrelec på et tidspunkt som viser store muligheter for vekst. Det å ha vært borte fra bransjen en stund gjorde at jeg virkelig kunne evaluere min fremtidige karriere og innse at min lidenskap ligger i elektronikkbransjen. Jeg ser frem til utfordringene som ligger foran oss, og til å drive neste stadium i omleggingen vår, samt levere en service og et produkttilbud som er skreddersydd til våre kunders behov, sier Wartacz i en melding mandag.

Wartacz vil rapportere direkte til konsernsjefen i Dätwyler, Neil Harrison.

Powered by Labrador CMS