Messer og konferanser:

Det er duket for sensorkonferanse i Horten, der det skal diskutere hvordan en bærekraftig fremtid gjennom digitalisering kan skapes. Det blir også en utstilling.

Digitalisering for en bærekraftig fremtid – med sensorer

S3-konferansen (Scandinavian Sensor Summit) skal arrangeres i Horten (Noatun), 13.-14. september. Temaet for konferansen med utstilling er «Digitalisering for en bærekraftig fremtid».

Publisert Sist oppdatert

Systemer og markeder som faller innenfor konferansens omfang inkluderer: Helse og velvære, dyrevelferd, mat og landbruk, akvakultur, prosess- og kjemisk industri, olje og gass, frakt, konservering og vedlikehold.

Bakteppet for årets konferanse er at digitalisering for en bærekraftig fremtid handler om å forbedre tilstand og resultater for menneskeheten gjennom design, implementering og vedlikehold av handlingsrettede informasjonssystemer. Det globale samfunn eksisterer på en delvis lukket begrenset ressursplanet av komplekse samvirkende systemer der materialer og energi er begrensede og bør brukes på den mest effektive måten for både å optimalisere bærekraften til systemet og for å minimere ineffektivitet som ellers kan manifestere seg som sløsing og forurensning.

Konferansen som arrangeres av Zimmer and Peacock (ZP), samler en blanding av entreprenører, industrifolk, akademikere, frivillige organisasjoner, investorer og myndigheter, og er tenkt å kunne mikse alle disse til å få ideer og ressurser for å skape genuine løsninger.

Det skal legges til at det også arrangeres en workshop-opsjon fra 11. til 12. september.

Konferansens hjemmeside og mer informasjon finner du her.

Powered by Labrador CMS