Messer og konferanser:

NTF-konferansen nærmer seg

TestForum 2023 arrangeres i år 28. og 29. november i Vilnius, Litauen. Dette er et nordisk arrangement for utveksling av erfaring og kunnskap innen produksjonstesting av elektronikk.

Publisert

Det ser ut til at arrangøren også i år har klart å sette sammen et godt teknisk program for TestForum. Fokus er på testautomatisering, teststrategier, testkvalitet, strukturell test, funksjonstest og JTAG-basert test. Hovedtaler fokuserer på kvalitetssikring i bilindustrien og knytter dette med annen produksjon. Det tekniske programmet dag én avsluttes med en panelsesjon om kunstig intelligens og dens påvirkning for elektronikktestingeniørens fremtid.

Bredt

Blant foredragsholderne har de funnet eksperter fra Østerrike, Storbritannia, Italia, Litauen, Spania, Frankrike, Tyskland, Nederland, Norge, Sverige og Ungarn.

Årets hovedtaler er Shayan Ali, administrerende direktør i Continental Automotive Lithuania. Tittelen på hovedinnlegget er «Sammenflettet fremtid: Kobling av broer mellom bilindustri og andre ektronikkproduksjonssektorer i Litauen».

Møteplass

Konferansen, konferansemiddagen og en miniutstillingen skal sørge store muligheter for tekniske og forretningsmessige diskusjoner og nettverksbygging, lover arrangøren.

Hovedtaler/Keynote

Shayan Ali, administrerende direktør Continental Automotive Lithuania.

Shayan Ali beskrives som en dedikerte leder for Continental i Litauen, med en imponerende 25-årig periode i selskapet. Shayans urokkelige forpliktelse og bidrag til Litauens vekst og suksess har gitt ham anerkjennelse, inkludert Global Lithuanian Leader-prisen for hans bidrag til investeringer i landet. Shayan kommer fra Continental Chicagoland-området og flyttet til Litauen sammen med sin litauiske kone i 2017 for å etablere greenfield-anlegget for Continental. Han er en sterk tilhenger av innovasjon og samarbeid, og styrker teamet hans til å drive frem Litauens bilsektor.

Powered by Labrador CMS