RF-kontakter:

6 GHz høyeffekt tilkoblinger

Fairview Microwave med høyeffekt RF-tilkoblinger for høy ytelse opp til 6 GHz.

Publisert

Fairview Microwave, et Infinite Electronics-merke og leverandør av RF-, mikrobølge- og millimeterbølgeprodukter, har kunngjort lanseringen av sine høyeffekts RF-tilkoblinger. De er designet for å forbedre signalintegriteten i krevende applikasjoner på tvers av telekommunikasjons-, romfarts- og forsvarssektorene.

Tilkoblingene har ifølge produsenten banebrytende 4.3-10, 7/16 DIN og N-type koblingsdesign, som støtter et maksimalt frekvensområde på opptil 6 GHz og effektnivåer på opptil 50 watt.

Produktlinjen kan skilte med maksimal effekt på 5 watt, 10 watt og 50 watt (CW), noe som sikrer kompatibilitet med et bredt spekter av effektkrav for ulike bruksområder.

En nøkkel til tilkoblingenes ytelse er deres evne til å operere ved frekvenser spesifisert på 6 GHz, noe som gjør dem egnet for en rekke høyfrekvente applikasjoner. Den gode ytelsen for stående bølgeforhold (VSWR), så lav som 1,25:1, sikrer ytterligere minimal signalrefleksjon og maksimert effektivitet, noe som er avgjørende for å opprettholde signalintegriteten i kritiske systemer.

 

 

 Powered by Labrador CMS