Distribusjon:

Bedre miljøinformasjon – og bikuber!

Anglia gjør all informasjon tilgjengelig på ett sted: Miljøhensyn, konfliktmaterialer, REACH, moderne slaveri og EU-sanksjoner mot Russland. Og setter ut bikuber.

Publisert

Anglia Components kunngjorde i dag et nytt miljøressurssenter på sin britiske og europeiske e-handelsplattform, www.anglia-live.com, som har som mål å gi miljøinformasjon om hver av sine leverandørpartnere på ett sted.

Dette vil ifølge selskapet redusere tiden kjøpere og samsvarsingeniører er pålagt å bruke på samsvarsdokumentasjon når de analyserer forsyningskjeder for å bestemme deres egen bedrifts miljøpåvirkning og etiske status. For hver av Anglias autoriserte leverandørpartnere gir huben lenker til ulike miljømessige og etiske erklæringer, som produsentens miljøpolicy, dens posisjon på konfliktmaterialer, REACH, moderne slaveri og EU-sanksjoner mot Russland.

Anglia har, som vi har skrevet om tidligere, satset mye på å forbedre miljøet og redusere karbonavtrykket. En rekke tiltak har blitt innført de siste 18 månedene, inkludert:

  • Ny emballasje som reduserer avfall og er både gjenbrukbar og resirkulerbar
  • Reduserte luftkilometer for komponenter
  • Smart byggeskikk
  • Miljøvennlig transportpolitikk

Og sist, men ikke minst: For å tilpasse seg andre bærekraftige praksiser og for å støtte deler av deres ISO14001-akkreditering, integrerte Anglia også 5 bikuber i sitt 2 mål store anlagte distribusjonssenter. 

– Innføringen av bier hjelper til med å opprettholde en sunn balanse i det lokale økosystemet ved å pollinere planter, sikre deres reproduksjon og hjelpe til med den generelle bærekraften til det omkringliggende miljøet, skriver selskapet i en pressemelding.

 

Powered by Labrador CMS