Gylling Teknikk:

ISO-sertifisert: Magnus Sundelin (t.v.) er KS-ansvarlig, og har vært prosjektleder for prosessen internt. Her sammen med adm. direktør Sverre Iversen.

Feirer ISO-sertifisering

Etter mer enn ett år med jobbing, har Gylling Teknikk AS bestått ISO 90001 og ISO 14001.

Publisert
Kake er alltid på sin plass når noe skal feires, og spesielt hos Gylling!

Nylig kunne de ansatte i Gylling Teknikk AS spandere på seg både kake og edle dråer, etter å ha kommet i mål med en lang ISO-sertifiseringsprosess.

Søsterselskapet Gylling Produksjon AS har kjørt samme prosess parallelt, og har også bestått de samme ISO-sertifiseringene.

– Målet er å få enda mer fornøyde kunder, som et resultat av at arbeidsprosessene våre forbedres og at vi tar enda bedre vare på miljøet. Med forbedret kvalitet på produktene og tjenestene, skal vi oppnå bedre kundetilfredshet, sier administrerende direktør Sverre Iversen. – Dette blir naturligvis en kontinuerlig prosess som alle blir involvert i. ISO-sertifikatene skal ikke være noe vi bare har hengende på veggen, men noe som skal gjøre hverdagen vår bedre, understreker han.

Ett år med jobbing

Fra Gylling Teknikk er det Magnus Sundelin og Nicolai Kaas Iversen som har vært mest involvert. ISO 90001 omhandler kvalitetsstyring, og for selskapet betyr det bedre arbeidsprosesser, bedre kvalitet i alt de gjør – og bedre kundetilfredshet. – ISO 14001 har med miljøledelse å gjøre, og skal gjøre oss i stand til å dokumentere virksomhetens miljøengasjement og miljøarbeid, påpeker Iversen.

Kvalitet og kontroll

– Meningen med det nye systemet, Landax, er at arbeidsprosessene våre forbedres og at vi får bedre kontroll på hvordan ting gjøres, sier Magnus Sundelin. – Med forbedret kvalitet på alt vi gjør, oppnår vi ikke bare bedre kundetilfredshet, men også økt trivsel på jobb og et enda bedre samarbeid med kollegaene våre. Dette blir naturligvis en kontinuerlig prosess, som alle blir involvert i, fremholder han.

Spennende tid

– Vi har lenge jobbet i henhold til ISO, men synes nå at tiden var inne for å gå gjennom prosessen og bli sertifisert. Vi har gjort dette for vår egen del, for å sikre at vi har gode arbeidsprosesser. Men vi opplever også at noen av våre største kunder ser det som er fordel å jobbe med produsenter og leverandører som er ISO sertifisert. Det blir en spennende tid fremover, for det er jo nå den virkelige jobben begynner, avslutter Iversen.

Noen av de ansvarlige for ISO-sertifiseringen etter godt gjennomført revisjon: F.v. Hans-Jørgen Narum-Hanssen, Nicolai Kaas Iversen, Magnus Sundelin, Marianne Strand, Arne Skjelstad (revisor fra Scandinavian Certification), Anja Reiler, Magnus Robbestad (ekstern samarbeidspartner Veritech), og Lars Henriksen.

 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS