Det blir batterifest i august

Som flere arrangementer ble også Oslo Battery Days utsatt på grunn av pandemien. Men i år skal den arrangeres, nærmere bestemt 22. – 23. august på Grand Hotel, Oslo.

Konferansen arrangeres annethvert år og kan godt kalles den ledende batterikonferansen i Norge. Den samler deltakere fra ledende private og offentlige bedrifter, gründerbedrifter, investorer, akademikere og bedrifter som er interessert i batterirevolusjonen.

Plattform for innovasjon

Dette er den 4. OBD Battery Conference der hensikten er å diskutere og gi en plattform for teknologiske innovasjoner og forretningsmuligheter med de siste oppdateringene innen disse feltene i Norge og i utlandet.

Foredragsholdere på høyt nivå

Vi vil påstå at de virkelig har fått med seg kremen av folk og selskaper til konferansen, med presentasjoner som gir tilhørerne en skikkelig oppdatering på det som skjer nå og i nær fremtid.

Foredragsholderne representerer alt fra batteriprodusenter til brukere og tjenestetilbydere. Vi nevner i fleng (med lenker til foredragsholderne): Nikon Metrology Europe NV, QAD Inc., Cognex, Morrow Batteries, Beyonder AS, EAS Batteries GmbH, Corvus Energy, Amprius Technologies, Univercell GmbH, Enevate Corp., FREYR Battery, StoreDot Ltd, Bellona, Keysight Technologies, Intertek, Digatron Power Electronics GmbH, BroadBit Batteries, Morgan Advanced Materials, Norsk Hydro ASA, Werner Mathis AG, Vianode, Rystad Energy, SubCtech GmbH, og sist men ikke minst, Shmuel De-Leon Energy.

I tillegg til foredrag vil det også være en utstilling. Elektronikk er mediapartner til arrangementet.

Powered by Labrador CMS