Instrumentering:

Verdens mest kompakte oscilloskop med opptil 2 GHz båndbredde

Rohde & Schwarz hevder at dette er verdens mest kompakte oscilloskop. Den nye MXO 5C-serien er selskapets første oscilloskop uten integrert skjerm som leverer samme ytelse som den tidligere lanserte MXO 5-serien, men med en fjerdedel av den vertikale høyden.

Publisert Sist oppdatert

Det nye MXO 5C-oscilloskopet kommer med fire eller åtte kanaler. Serien er basert på neste generasjons MXO 5-oscilloskop og adresserer spesifikt rackmontering og automatiserte testsystemer der man ofte møter plassbegrensninger. Instrumentets vertikale høyde er kun 8,9 cm. Betjening av instrumentet skjer via det integrerte webgrensesnittet, eller gjennom programmering og bruker instrumentet som en høyhastighets digitaliserer.

Som andre MXO-oscilloskoper, bygger den nye MXO 5C-serien på neste generasjons MXO-EP-prosesserings-ASIC-teknologi utviklet av Rohde & Schwarz. Den skal levere den raskeste innsamlingshastigheten i verden med opptil 4,5 millioner per sekund. Dette gjør det til verdens første kompakte oscilloskop som fanger opp til 99% av sanntidssignalene, slik at de kan se flere signaldetaljer og sjeldne hendelser bedre enn med noe annet oscilloskop, heter det fra produsenten.

Selv om instrumentet primært er designet for stativmontering, fungerer det også som et frittstående benk-oscilloskop. Da kan man koble til en ekstern skjerm via de innebygde DisplayPort- og HDMI-kontaktene, eller de kan få tilgang til instrumentets GUI via et nettgrensesnitt ved å skrive inn oscilloskopets IP-adresse i nettleseren. Som det første oscilloskopet som tilbyr E-ink display-teknologi, viser MXO 5C IP-adressen og annen kritisk informasjon på en liten ikke-flyktig skjerm foran på instrumentet, som forblir synlig selv når strømmen er slått av.

I likhet med MXO 5 kommer MXO 5C-serien i både fire- og åttekanalsmodeller, i båndbreddeområder med 100 MHz, 200 MHz, 350 MHz, 500 MHz, 1 GHz og 2 GHz-modeller. Startprisen på 18 000 EUR for åttekanalsmodellene setter en ny industristandard. Ulike oppgraderingsalternativer er tilgjengelige for brukere med krevende applikasjonsbehov, for eksempel 16 digitale kanaler med et mikset-signal oscilloscope (MSO), en integrert tokanals 100 MHz vilkårlig generator, protokolldekodings- og triggeralternativer for industristandard busser og en frekvensresponsanalysator for å forbedre funksjonene til instrumentet.

De nye oscilloskopene i MXO 5C-serien er nå tilgjengelig fra Rohde & Schwarz og utvalgte distribusjonskanalpartnere.

Mer informasjon: www.rohde-schwarz.com/product/MXO5C

Powered by Labrador CMS